Fillers: lip en wallen

Fillers zijn uitermate geschikt om lippen en wallen te behandelen. Het zijn dan ook twee van de meest behandelde gebieden door dr. Melenhorst.

 

Lippen

Naarmate we ouder worden, neemt het volume van onze lippen af. Niet alleen zijn de lippen daardoor minder vol, maar ook worden er fijne en soms diepere lijntjes zichtbaar rondom de lippen. Dit veroorzaakt een verouderdende aanblik en beïnvloedt de gehele uitstraling. Door de lippen met een filler te behandelen, is het mogelijk om de lippen weer het jeugdige volume te geven. De lijntjes verzachten of verdwijnen. 

 

Wallen

De behandeling van wallen of traangootjes (de tear through) is sterk afhankelijk van de oorzaak van de wallen. Soms is er sprake van een fors huidoverschot. In die gevallen is een onderooglidcorrectie aangewezen. Meestal is er echter sprake van volumeverlies van de huid. Hoewel dit een natuurlijk proces is, zijn de gevolgen soms zeer bepalend voor de uitstraling. Het verloren volume geeft een trieste, vermoeide en verouderde aanblik. Terwijl de persoon van binnen dat helemaal niet is. Een behandeling met fillers kan in deze gevallen uitkomst bieden.

 

Dr. Melenhorst maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke en volledig afbreekbare fillers. Het effect van de fillers voor de facelift houdt 12 tot 18 maanden aan. Kijk hier voor achtergrondinformatie over de werkzaamheid van fillers, de werkwijze van dr. Melenhorst en veelgestelde vragen.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consult, en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw situatie.