Dr. Wynand Melenhorst

Dr. Melenhorst is als plastisch chirurg werkzaam bij Bey by Bergman Clinics te Arnhem, Utrecht en Hilversum. Waar of waarmee u ook komt, een persoonlijke en betrokken benadering staan centraal. Dr. Melenhorst weet dat een lichamelijke klacht of de wens tot een cosmetische verbetering voor iedere persoon anders is. Daardoor verschillen ook de aandachtspunten tijdens een gesprek en in een operatie. Dr. Melenhorst luistert naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden. Kiest u voor een operatie? Dr. Melenhorst opereert u altijd zelf.

 

Dr. Melenhorst heeft zich als plastisch chirurg gespecialiseerd in de borstchirurgie (borstverkleining bij vrouwen en mannen, borstvergroting, borstlift) en cosmetische plastische chirurgie (buik-correctie).

 

VISIE OP de Borstverkleining Chirurgie

"Een borstverkleining is een zeer dankbare operatie om uit te voeren. Dat komt door de grote impact van zowel lichamelijke klachten als het psychisch lijden. Gevoelens van schaamte en onzekerheid spelen eigenlijk altijd een grote rol. Vaak hebben vrouwen lang gewacht om de stap naar het spreekuur te maken. Na een borstverkleining is de opluchting groot. De verlichting van klachten is meteen merkbaar".

Dr. Melenhorst is oprichter van het Centrum voor borstverkleining, dat zich specialiseert in deze behandeling.

 

VISIE OP DE COSMETISCHE PLASTISCHE CHIRURGIE

Het bereiken van een natuurlijk ogend resultaat is zijn belangrijkste handelsmerk.

U kunt met uw cosmetische vraag of wens terecht bij dr. Melenhorst voor een vrijblijvende afspraak. Maak een afspraak in Arnhem, Utrecht of Hilversum.Maak een afspraak